Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мика Стоичкова дава акъл за еко обзавеждане

отпечатай новината

10.03.2015 12:02 | Видян 1568 пъти

Мика Стоичкова дава акъл за еко обзавеждане

От далечно Маями Мика Стоичкова дава съвети как екологично да обзаведем дома си. Тя даде интервю по темата на специализирано в тази област списание, в което споделя своите „малки тайни“ в обзавеждането, пише Блиц. „На този тип екодизайн се научих тук в Маями, хората гледат да са еко във всеки един смисъл на ежедневието си – в начина на хранене, с постоянното използване на здравословни органични продукти и еко предмети“, разказва тя.

„Поставете растения за декорация. Те ще филтрират въздуха и ще премахнат вредните химикали в стаята. Ако се стремите да подобрите качеството на въздуха в помещенията, вместо да използвате ароматизатори, можете да поставите лилии, бамбук, орхидеи или гербери“, съветва тя.

„Още един важен фактор за мен е изборът на матрак, възглавници, килими и постелки. Аз лично се възползвам от тези, които са пълнени с вълна, с цел да се предпазя от домашен прах. Прахът активира алергии, които увреждат здравето. Така че – изберете правилните елементи, за да предпазите себе си и гостите си, но най-вече за да съхраните околната среда“, обяснява дъщерята на Христо Стоичков.

Снимка: GoBio

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !