Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Ванко 1 и гаджето на Азис в жестоко меле

отпечатай новината

12.03.2015 11:56 | Видян 5459 пъти

Ванко 1 и гаджето на Азис в жестоко меле

Близкият приятел на Азис - рапърът Ванко 1, заедно с актуалното гадже на костинбродския славей Велизар са станали свидетели на поредния юмручен екшън в „Клуб 33" в Студентски град, научи „Всеки ден". В касапницата, окървавила заведението около 4 часа призори в сряда, са участвали повече от 20 души, барабар с охраната.

Засега не е ясно дали Ванко 1 и Велизар са пострадали в масовия въргал. Побоят в кръчмата на Петко Димитров обаче бил толкова жесток, че няколко от клиентите са пострадали и са потърсили медицинска помощ. Най-тежко е положението с младо момиче, което е с избити зъби и строшен нос.

Все още няма информация каква е причината за кьотека, тръгнал от ВИП сепаретата. Първоначалната разпра обаче се заформила покрай чалга диджея Теди Джорджо, след което се намесила охраната и простотията започнала. Разбеснелите се бабаити мятали чаши, бутилки и столове, като няколко човека паднали от втория етаж в блъсканицата.

Цялата идиотщина се разиграла пред баскетболния отбор на „Левски". Спортистите дошли в „Клуб 33", за да отпразнуват втората си победа в Адриатическата лига от вторник. Сред гостите имало и няколко футболисти от столичния „Локомотив", признаха очевидци на изцепката. Според тях мелето продължило повече от 10 минути и било прекратено едва след пристигането на 5 патрулки и поне 15 полицаи. От МВР обясниха, че за побоя няма арестувани, но случаят се разследва.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !