Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Благо изненада романтично Куини

отпечатай новината

12.03.2015 17:13 | Видян 2640 пъти

Благо изненада романтично Куини

Благой Георгиев се оказа непоправим романтик, забеляза HotArena. Футболистът прави невероятни изненади от любов към половинката си Куини Алис – точно като по филмите! Така например за 8 март Джизъса монтира огромно, почти двуметрово сърце с Купидон, което цялото пламна в огън. Зад него пък блестеше заря. Красивият жест е бил неочаквана изненада за Куини Алис.

Звездната двойка нямаха възможност да бъдат заедно за Празника на жената, но това не попречи на Благой да сюрпризира гаджето си. Той й се обадил по телефона да отиде на уречено място, където я очаквала стойката с огромното желязно сърце. Куини веднага публикува снимка в социалната мрежа, с която да покаже колко романтичен е мъжът до нея.

„Благо знае как да впечатлява жените. А това със сигурност не е първият подобен жест към Куини. Той разполага със солидни финансови възможности и общо взето няма нещо, което да не може да й осигури. Днес може да я заведе на кафе в Париж, а утре – на вечеря на безлюден остров на Малдивите – никакъв проблем“, коментират близки до ритнитопковеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !