Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

БФС търси расови мадами за мача с Италия

отпечатай новината

13.03.2015 12:56 | Видян 993 пъти

БФС търси расови мадами за мача с Италия

БФС прави селекция от засукани девойки за предстоящия голям мач с Италия от квалификациите за Евро 2016 в края на месеца. Хората на Борислав Михайлов вече са движат организацията около двубоя на стадион „Васил Левски". Специално за делегацията на италианците и баровците, които ще гледат мача във ВИП ложата, в момента се подбират лачени мадами. Цял отбор от единайсет стройни красавици ще задоволява нуждите на важните хора по време на срещата. Чиновничката от БФС Боряна Стойчева вече приема заявки по електронна поща за желаещите момиче да бъдат хостеси на „Васил Левски" за България - Италия. Говори се, че кастингът ще мине лично през ценителското око на президента Боби Михайлов.

„Искаш ли да станеш съпричастен на работата по организирането на мача България - Италия? Да почувстваш отвътре атмосферата на Националния стадион „Васил Левски" в мача на годината? Има възможност да го направиш, като се включиш в програмата за доброволци за този мач. Ако си креативна жена, която се интересува от футбол и владее чужд език, трябва да изпратиш CV и актуални снимки - портретна и в цял ръст с елегантно облекло, на имейл: boriana.stoycheva@bfunion.bg, най-късно до 20 март", се пише в съобщението на БФС, което обикаля и социалните мрежи.

Възлови за кандидатките били снимките, особено тази в цял ръст. Девойките трябвало да са стройни и засукани, с дълъг крак, тъй като ще обслужват баровците с къси поли и високи токчета. „Студ, не студ, това е. Трябва да са изваяни като манекенки, всичко трябва да е перфектно", обсъждало се из коридорите на БФС за кастинга за хостеси. Освен идеални мерки обаче мадамите трябвало да имат и някаква футболна грамотност, предвид събитието. Идеята е да не се явят някакви намазани в чалга стил простакеси, разправят от „Иван Асен II". Началникът на БФС Боби Михайлов държал всичко по организацията да изпипано. Затова ще се чува и неговата дума около кастинга за девойките. Михайлов искал условията да са перфектни за италианската делегация.

„Помните как се изложихме пред италианците на жребия за световното първенство по волейбол. Затова шефът е наредил всичко да е идеално", коментира служител на БФС.
Девойките ще получат сочен хонорар за свършената работа. Току-виж пък някоя се уреди с италиански тузар, бъзикат се зевзеци от свитата на Боби Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !