Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сарафа бие суперзвездата на Америка у дома, става шофьор в Португалия

отпечатай новината

13.03.2015 17:09 | Видян 3100 пъти

Сарафа бие суперзвездата на Америка у дома, става шофьор в Португалия

Скоро му предстои поредният рекордно платен мач. Човекът изкарва пъти повече от самия Кличко и десетки пъти повече пари от нашия Кубрат Пулев. Флойд е най-богатият спортист в света. Неотдавна той смая феновете и враговете си с кадър, на който беше наредил пред обектива самолета и 20-те си супер возила – спортни коли и лимузини, от които никоя не струва по-малко от 100 000 долара. Серафим пък има едно очукано возило. И краткотрайна кариера на шофьор в Португалия, където бил на гурбет.

Трикратен световен шампион и двукратен спортист на България – 1991 и 1993 г., Тодоров до днес е убеден, типично по нашенски, че златото в Атланта и красивият живот, който е убеден, че Флойд води вместо него, са му отнети от българин. В интервю неотдавна той обвини за това легендарния боксов деятел Емил Жечев. Сарафа смята, че той му се бил обидил, понеже искал да остане да боксира клубно в Германия, вместо да ходи в Америка. Имал му зъб още от предишната олимпиада – в Барселона през 1992 г.

Според американските медии обаче именно Жечев нагласява мача за Сарафа. На подобно мнение явно е и съдията на ринга Хамад Хафаз Шуман. Той вдига ръката на Мейуедър в момента, в който дикторът обявява точно обратния резултат – че печели представителят на България. На финала той губи от непретенциозен  тайландец. Според Сарафа всичко е нагласено. Той смята, че доказателство за това е отпадането му и то с нокаут още в първия кръг на следващата олимпиада – тази в Сидни през 2000 г.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !