Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Преслава продължава да дразни Бирмата с Фики

отпечатай новината

15.03.2015 11:28 | Видян 4042 пъти

Преслава продължава да дразни Бирмата с Фики

Изпълнителката на „Водка с утеха“ погоди гаден номер на бившия си Георги Станоев, за да го накара да ревнува и продължава да го дразни, видя HotArena. Припомняме, че побоят в столичния клуб, откъдето Бирмата излезе целия в кръв, бе заради флирта на Преслава с Фики.

Преслава обаче не е флиртувала с певеца само за шоуто. „Искаше да отмъсти на Бирмата заради историята с онази моделка в Лондон. Затова направи така, че всички да я видят как се натиска с Фики. Искаше Жоро да го заболи, много да го боли“, разказва нейна приятелка.

И Преслава успява. Певицата обаче не се спира дотук. Още на следващия ден тя напуска снимки с нея й сина на Стораро от предната вечер. Сега, вече две седмици след инцидента, добричлийката продължава с женските номера. Вчера тя публикува фото как са се гушнали с Фики и пушат наргиле (на снимката по-горе). Колегата й я гледа с изпиващ поглед, а Преслава видимо се кефи на мъжкото му внимание. Снимката е от същата вечер, когато Бирмата яде бой. „Такива са и двамата. Взаимно се нараняват, въпреки че се обичат. Но това ще ги погуби“, клатят глава техни близки.
Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !