Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Елтън Джон заклейми Долче и Габана заради бебетата "ин витро"

отпечатай новината

16.03.2015 10:56 | Видян 1467 пъти

Елтън Джон заклейми Долче и Габана заради бебетата

Британският певец Елтън Джон призова за бойкот на облеклата с марката "Долче и Габана" заради отношението на двамата италиански дизайнери към ин витро процедурата. Доменико Долче и Стефано Габана бяха гей партньори в продължение на 23 години до раздялата си през 2005 г. Те ясно са декларирали несъгласието си с това да има хомосексуални семейства.

Елтън Джон, който отглежда две малки деца, родени от сурогатна майка, със съпруга си Дейвид Фърниш, осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче и Стефано Габана. "Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични"?", написа музикантът в социалната мрежа "Инстаграм". "Срам за вас, които сочите с малките си морализаторски пръсти "ин витро" оплождането, което позволи на легиони от хора, изпълнени с любов, както хетеро, така и хомосексуални, да реализират мечтата си да имат деца", продължи Джон. "Вашето архаично мислене е напълно остаряло като колекциите ви. Никога повече няма да нося "Долче и Габана" #BoycottDolceGabbana", призова певецът.

Елтън Джон реагира на интервю на Доменико Долче и Стефано Габана пред италианското списание за мода "Панорама".

"Раждаш се от баща и майка (...). Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, от сперма, избрана по каталог", заявява Доменико Долче. Стефано Габана допълва: "Семейството не е прищявка. В него има някакво свръхестествено чувство за принадлежност".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !