Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Сватбата на Мая и Ангел се отлага

отпечатай новината

16.03.2015 11:06 | Видян 1540 пъти

Сватбата на Мая и Ангел се отлага

Мая Манолова и Ангел Найденов няма да се врекат във вярност пред държавата и Бог скоро. Причината за отлагането на венчилото, което най-одумваната политическа двойка планира от години, е в развода на червената фурия с митничаря Милен, научи „Всеки ден". От няколко години в съда в Кюстендил се води делото за раздялата им по официален път, но дори финалните заседания са мъка за Манолова, защото бившият й на практика мъж отказва да се примири, че тя вече не е негова.

Оказва се, че още от 2012 г., когато документите за развода са в ход, социалистката има само едно условие - да запази фамилното си име, с което Милен бил твърдо против. Да остане Манолова до края на живота си искала тя, защото тъкмо с инициалите М.М. е пробила в политиката и се е издигнала до поста в БСП, на който е - шеф на т. нар. Другарски съд.

По информация на наши източници след финализирането на развода си Мая нямала никакво намерение да стане Найденова, когато се омъжи за Ангел. Не искала и да си върне моминското име - Иванова. Това дразнело както настоящия й спътник в живота, така и бившия й мъж. Милен категорично е отказал да подпише документите за развода, особено след като е научил, че Ангел Найденов е предложил брак на жена му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !