бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Десислава скочи на "Папараци"

отпечатай новината

16.03.2015 14:46 | Видян 3355 пъти

Десислава скочи на

Десислава, която бе изловена от папараците на Николета Лозанова, се обърна към екипа на предаването и обяви постъпката им като неморална, видя BLife. На папаршките кадри, разпространени снощи, певицата е без грим, прическа и огромен херпес, обилно намазан с крем. Ето цялото обръщение на Деси в социалната мрежа:

„Понеделнишки исках да споделя нещо с всички Вас: Вчера в "Папараци" ме видяхте без грим, с домашни дрехи. Едва ли е толкова странно, че нося анцуг и ежедневието ми не започва с нанасяне на бляскав грим. Животът не е само клипове, интервюта и концерти.
Това, което ме притеснява е, че bTV позволява едно предаване да използва методите на жълтата преса и си позволява ежеседмично по изкуствен начин да принизява личността и да накърнява достойнството на хората.

Кадрите в неделното издание са в отговор на твърдия ми отказ да дам интервю за "Папараци". Не бих написала това, ако просто ме бяха щракнали как отивам до магазина за кисело мляко и плодове, и не изглеждам като „звезда“. Пиша го, защото материалът и тонът на коментарите след появата му в медиите, са недостойни и не заслужават да бъдат подминати.

Не зная дали по този начин екипът на предаването успява да принуди някого да е по-склонен към желанията му, но това не е редно.
Знам, че това не е дело на Николета Лозанова, а на редакторския екип. Но така не се прави, мили хора! Това не е морално! Ясно е, че правейки „Папараци“ отдавна сте забравили морала, но аз все още го имам! И когато ми откажат, продължавам напред, а не се опитвам „да го върна“ по най-първичен начин”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !