Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Нина Добрев е най-красивото лице в киното

отпечатай новината

17.03.2015 13:58 | Видян 2599 пъти

Нина Добрев е най-красивото лице в киното

“Най-красивата жена в света. Тя е българо-канадска актриса и модел. Родена е в България, но израства в Канада”, представя сайта ravebin.com българката Нина Добрев и първото й място сред 15 най-красиви жени в киното. Класацията е дело на журналистката Мушуми Банерджи, и се радва на огромен интерес. Далеч след Добрев остават известни красавици и успешни актриси като Анджелина Джоли и Чарлийз Терон.

С какво българката би конкуренцията и успя да се наложи като най-красиво лице в киното, питат се почитателите й? Добрев, която нашумя с ролята си на Елена Гилбърт от сериала "Дневниците на вампира", не дава особено много храна на жълтите медии зад Океана, освен с връзката си с Йън Сомърхолдър, която обаче отдавна прекрати. Българката не посещава често нощни клубове и явно не залите нито по алкохол, нито по наркотици, която доста я различава от останалите звезди на нейната възраст в Холивуд.

За сметка на това тя трупа луда популярност в мрежата, като често публикува снимки с родителите си и поддържа адекватно профилите си в социалната мрежа. Вижте в галерията ни 10 снимки, които нагледно показват защо Нина би конкуренцията без никакво усилие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !