Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Гласът на България гладува

отпечатай новината

19.03.2015 13:16 | Видян 2922 пъти | Гласували 1

Гласът на България гладува

Победителят в музикалното шоу "Гласът на България" през 2013 г. Ивайло Донков едва свързва двата края и е на ръба на оцеляването. В трогателно писмо до "Уикенд" неговата 80-годишна баба Йовка изплака мъката си, че внукът ѝ е употребен за единия гол рейтинг, а после напълно забравен.

Макар, че музикалните продуценти Слави Трифонов и Миро определиха Ивайло за българския Андреа Бочели, той не може да си намери работа и е принуден да живее на подаяния на своите роднини и приятели. "Ивайло обикаля и си търси работа и само заради слепотата му не го вземат", пише възрастната жена.

Когато шашна публиката с изпълнението си на "Аве Мария"  и стана победител в шоуто, Ивайло получи шанс да подпише договор с музикален продуцент. От контракта с компанията "Юнивърсал мюзик" обаче го спасил менторът му в шоуто Миро. Съдията настоял, че Ивайло има всички качества да направи кариера сам и затова не искал някоя фирма да печели на гърба му.

Миро решил да откупи продуцентските му права и дори имал идея да му приготви цял албум с парчета. Това обаче по неясно какви причини не стана. Отчаянието на младият талант стигнало до там, че той бил готов да се откаже завинаги от професионалните си занимания с музика.

"Бих работил всичко, което мога - бих събирал данни, бих бил личен секретар на някого. Записах се и в бюрото по труда, но всичко е много трудно", отчаян е изпълнителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !