Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Азис издал Николета на Валери

отпечатай новината

21.03.2015 10:26 | Видян 2304 пъти

Азис издал Николета на Валери

Ромският славей дълго чакаше момента, в който ще отмъсти на бившата си най-добра приятелка за интимното клипче с него и непознат младок, което силиконката открадна от телефона му и пусна в предаването си "Папараци".
Още тогава Азис се закани, че повече няма да погледне тунингованата пловдивчанка и ще й го върне тъпкано, когато най-малко очаква. Така и стана - почти година по-късно чалгаджията изпълни заканите си.
Азис е всеизвестен с отмъстителния си нрав, типичен за ромския му произход, и афинитета си към клюките, но дори добре запознатата с характера му Ни Ло не е очаквала да й извърти такъв номер. Видял, че отношенията между Лозанова и футболиста малко по малко вървят към своя край, певецът е решил да нанесе последния удар, разказвайки на Божинов всички тайни авантюри на съпругата му, за които е трябвало да мълчи до гроб.
Така изпълнителят бързо е изпратил рогатия Валери при бракоразводния адвокат, който вече се е заел с развода на семейство Божинови, пише "България днес".
Костинбродският песнопоец вече седмица се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и не коментира нищо за раздялата на звездната двойка, но близки до него издават, че тайничко пирува и е доволен от себе си.
За да унижи като за последно Николета, Азис призна преди няколко дни, че колежката му Мария е най-добрата му приятелка и към стари дружби никога не би се върнал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !