Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Емануела: Съобразявам се единствено с моите чувства!

отпечатай новината

25.03.2015 17:21 | Видян 5278 пъти

Емануела: Съобразявам се единствено с моите чувства!

Фолк певицата Емануела се ядоса. Повод за нервите й е поредното измислено интервю, което се разпространи в медиите и което певицата отрича да е давала. В него се твърди, че Емилия, както е истинското име на певицата, използва мъжете за донори, които трябва да бъдат изцедени докрай и после изхвърлени на бунището.

Като всяка жена, певицата признавала, че се нуждае от любов и топлота, но не е от онези, които се стремят да имат половинка до себе си на всяка цена, напротив. Тя приключва сериозните си връзки скандално, а от устата й се откъсват такива думи по адрес на доскорошните й любови, все едно са адресирани към най-големите й врагове.

За да опровергае писанията по свой адрес изпълнителката публикува съобщение в социалната мрежа Фейсбук, в официалната си страница. ''Понеже отново чета всякакви интерпретации на мои думи, всякакви спекулации по мой адрес, всякакви откровени измишльотини, искам да заявя следното: винаги ще има хора, които ще очернят името ми поради простата причина, че съм интересна и актуална. Но вместо да ме плюят, ги съветвам да насочат негативната си енергия и слова към нещо позитивно и хубаво.'', съветва злословниците певицата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !