Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Майли и Патрик: Заедно сме, спрете с глупостите!

отпечатай новината

25.03.2015 17:34 | Видян 2045 пъти

Майли и Патрик: Заедно сме, спрете с глупостите!

Въпреки упоритите спекулации за раздяла Майли Сайръс и Патрик Шварценегер са заедно. Двамата бяха забелязани в началото на седмицата да се гушкат нежно на суши вечеря в Калифорния и напълно опровергаха слуховете, че певицата е зарязала любимия си заради потенциалните изневери. Очевидци разкриха пред TMZ, че звездите се гледала влюбено в очите и се държали за ръце. По думите им Майли и Патрик изглеждали спокойни и щастливи.

Феновете на Сайръс вече може да оттеглят смъртните заплахи над него, тъй като младият Шварценегер може и да се окаже невинен. Преди седмица излязоха папарашки снимки, на които той бе забелязан да се натиска с непозната брюнетка по време на ваканцията си в Мексико. След това пък той бе щракнат да си шушука с бившата си Тейлър Бърнс.

Синът на Арни категорично отрече да е кръшкал на половинката си и дори заяви в мрежата, че никога не би я наранил по този начин. Той обясни, че мистериозната девойка е негова близка приятелка, която дори се познава с Майли. Блондинката запази пълно хладнокръвие по време на скандала и като един истински професионалист се отдаде на работа. Звездата изнесе малък концерт в Тексас в компанията на бившия си Майк Уил Мейд Ит и дори призна, че двамата са се напушили преди изявата ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !