Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Третият епизод на Женени от пръв поглед - живот на колела

отпечатай новината

30.03.2015 16:01 | Видян 2186 пъти

Третият епизод на Женени от пръв поглед - живот на колела

Любимците на публиката Наско и Антония поемат към Барселона - космополитен град с южна чувственост, която моментално завладява емоционалния в своите реакции Атанас. След като е сбъднал мечтата си да пътува със самолет, самият той се чувства като с криле и е готов да ги разпери, за да спечели одобрението на Антония. За да се докаже като мъж, той без колебание скача в ледените морски води  и бере мандарини за любимата си в центъра на града. Очите на Антония се изпълват със сълзи - но дали те са от любов, разочарование или нещо друго, ще разберем от епизода на “Женени от пръв поглед”.

Вечният град Рим е достойна сцена за зараждащата се връзка между Георги и Гергана. Първата им истинска вечеря на свещи отключва желанието им да се сближат и те споделят интимни подробности от личния си живот и откровените си впечатления  един от  друг. Георги признава, че се колебае в реакциите си, които варират от “поне е много хубава” до “на моменти се държи като истинска кифла”, докато Гергана е сигурна, че между тях има химия.

Малта е предпочитан “декор” за медените изживявания на младоженци от цял свят и Стефан и Светлана не правят изключение. Двамата ще изживеят много щастливи мигове заедно. Те са и двойката, която най-често прибягва до личната си камера, за да запечата първите им дни и нощи заедно. С много хумор двамата предизвикват себе си и зрителите като включват камерата на самоснимане по време на по-голямата част от престоя си в Малта.

Какви приключения ще изживеят трите двойки, ще споделят ли младоженците интимни кадри със зрителите,  и ще успеят ли да се опознаят докрай, ще разберем утре от 21 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !