Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

На Криско не му се получава с Адел

отпечатай новината

09.04.2015 16:36 | Видян 1813 пъти

На Криско не му се получава с Адел

Криско се лиши от характерните за него жестове в името на Адел. Образът на световнопризнатата певица не само ще сбъдне страховете му да се превърне в „едра жена“, но и ще остави мимиките като единственото му оръжие за изграждането на образа.

„Адел почти не се движи - тя въздейства силно чрез гласа и лицето си. Криско, който по принцип е много енергичен, ще трябва да изрази всичко единствено чрез мимики“, коментира преподавателят по актьорско майсторство Георги Низамов.  
В понеделник вечер, точно в 20:00ч., “Като две капки вода“ ще превърне Нона Йотова в секс символът на няколко поколения – Елвис Пресли. След като опита лунната походка Азис ще дефилира с уверената крачка на R&B дивата Бионсе.

С „фънки“ настроение ще се появи преобразената като Бруно Марс Маца, последвана от Ненчо Балабанов и новото му превъплъщение – Мегън Тейлър. Червенокосата фурия Жана Бергендорф ще влезе в обувките на най-дивата българска рок изпълнителка – Милена Славова, а Джуджи ще покаже меланхоличната страна на поп идола Майкъл Джексън.  

 Ще успее ли Криско да представи висш пилотаж на актьорската игра? Кои ще бъдат фаворитите в празничната надпревара? – ще разберете в понеделник вечер от 20:00ч. по Нова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !