Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

„Булевард” – спектакълът, който не спира да предизвиква

отпечатай новината

11.04.2015 07:27 | Видян 1812 пъти

„Булевард” – спектакълът, който не спира да предизвиква

Спектакълът „Булевард ” е феномен на българската сцена. Създаден е с много желание и себеотдаване от група млади артисти, които търсят начин за изразяване на собствените си мечти. С много усилия и желание те ги реализират в продукция, каквато не е правена досега в България. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Традицията на класическото вариететното шоу у нас е прекъснато отдавна и професионалисти и любители на това изкуство го смятат за отмиращо. Но „Булевард” предизвиква и границите на традициите в това изкуство. Той е замислен като представление със сюжетна линия, в което между акробатиката, танците, актьорските етюди, фокусите и жонглирането преливат едни в други и изграждат пред зрителя цяла история.

Да се направи подобно пищно, пъстро и богато шоу не е лесна задача. От на практика нереалистичен проект, „Булевард” се превръща в абсолютна сензация на родната сцена. От спектакъл, търсещ своята сцена, днес той вече е регулярно провеждащо се шоу, радващо се на огромен интерес. Артистите от „Булевард” посрещат своята публика веднъж месечно в София в залата на „Rainbow Plaza”.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !