Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Ексдепутат и Армутлиева се готвят да лапат 20 милиона на година

отпечатай новината

14.04.2015 17:24 | Видян 2523 пъти

Ексдепутат и Армутлиева се готвят да лапат 20 милиона на година

Депутатът от гражданската квота на БСП в 42-рото Народно събрание Мартин Захариев се оказа главно действащо лице в битка за 20 млн. лева на година. Толкова е стойността на пазара на музика, пускана и изпълнявана в заведенията в България, от който в момента се усвояват едва 1,2 млн. лева от ПРОФОН и „Музикаутор”.

Председателката на УС на ПРОФОН Станислава Армутлиева пък вижда в някогашния продуцент и издател удобен партньор за монополизиране на последната „дива” територия в музикалния бизнес, разкриват запознати.

Бившият издател на „Плейбой” винаги е бил със силните на деня – през 2005 г. беше в инициативния комитет, който издигна Бойко Борисов за кмет на София; през 2009 г. бе медиен консултант в кампанията на НДСВ, а през 2013 г. – депутат от БСП. Макар и днес да е извън парламента, той все още има силно приятелско лоби там от различни партии, пише Блиц.

Благодарение на това той е главният лобист за промени в Закона за туризма, чрез които да се иска прекатегоризация на заведенията. За да получат категория и да продължат да съществуват, всичките 200 000 заведения на територията на България ще трябва да покажат сключени договори за авторски права.

 

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !