Минисериалът Дарителите с премиера по...

Изключителните истории на едни от най-големите български...

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Лили Иванова се изгаври с Гого от Тоника

отпечатай новината

22.04.2015 12:36 | Видян 3772 пъти

Лили Иванова се изгаври с Гого от Тоника

Лили Иванова и Веселин Маринов са поискали пари от Ева Найденова и Красимир Гюлмезов, за да участват в концерта в памет на легендарния вокалист на Тоника Георги Найденов, научи Галерия. Събитието се проведе на 25 март в Зала 1 на НДК. Идеята на организаторите беше да се почете 1 година от смъртт на Гого, а приходите от билетите да се дадат във фонд за лечение на хора, страдащи от неговото заболяване.

Заради каузата на една сцена излязоха Ева Найденова и Стефан Диомов, които дълго време враждуваха помежду си. Миналата година заедно с Красимир и Виолета Гюлмезови възтановиха "Тоника Домини". За да има повече публика, Ева, Вили и Краси, решили да поканят примата на българската естрада Лили Иванова. Месец преди концерта се срещнали с нея и провели приятелски разговор. Обяснили й, че организират събирането със собствени средства и я помолили да изпее една, две песни безплатно. Иванова казала, че не иска хонорар, но настоява сцената да се озвучава с нейната техника, а концертът да се предава по телевизията. По думите на Лили цялото това удоволствие струвало 45 000 лева. Ева, Вили и Краси били категорични, че не могат да си позволят такава сума, и така преговорите с примата се провалили.

Няколко дена по-късно "Тоника Домини", се обръщат със същата молба към Веселин Маринов. Трубадурът от Полски Тръмбеш нямал претенциите телевизията да го снима, но също настоял негвата техника да озвучава концерта, пише още Галерия.  Ева, Вили и Краси се съгласили, а Маринов им поискал 5 хил. лева. "Поведението на Лили и на Веско е позорно. Изгавриха се с паметта на Гого. Вместо да помогнат финансово за организацията на събитието, те се пазаряха за пари. Чест прави на Нели Рангелова, Нора Караиванова и Цветан Недялков, които дойдоха безплатно. Помогнаха за една кауза, на хората, страдащи от онази коварна болест, от която си отиде Гого", коментират с възмущение хора от естрадната гилдия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !