Хр.Шопов продава къщата си след...

След жестокия скандал със съседката си актьорът Христо...

Хан Аспарух възкликнал:"Моя страна,...

Какво е матура или кандидат-студентски изпит без някой и...

Калин Врачански бодигард на Диляна Попова

отпечатай новината

23.04.2015 14:10 | Видян 3400 пъти

Калин Врачански бодигард на Диляна Попова

Калин Врачански придружава Диляна Попова по време на нейна разходка в парка с малкия Борил, установиха папараците на Николета Лозанова. Предаването успя да заснеме известната манекенка докато разхожда детето си в първите слънчеви дни за сезона. Изненадващо компания й прави, не само майка й, но и колегата й Калин Врачански.

Звездата от Стъклен дом се присъедини към разходката на колежката си и прекара повече от час с нея и детето, научи Уикенд. Като грижовен родител Врачански помогна на младата майка в грижите за хлапето. Това веднага породи въпроса дали Калин няма връзка с красивата манекенка, след като тя бе зарязана от Асен Блатечки само няколко месеца след раждането на бебето.

Оказа се , че историята е съвсем различна. Врачански е сред най-добрите приятели на Асен и като такъв, той лично е помолен от него да надзирава Диляна и сина му. "Врачански почти всяка седмица придружава Диляна на разходките навън. Той й е нещо като бодигард. Нали в момента няма никакви роли, това не му представлява трудност", разясняват техни колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !