И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Медиум се свърза с Мерилин Монро

отпечатай новината

24.04.2015 10:01 | Видян 1724 пъти

Медиум се свърза с Мерилин Монро

Медиум, който е имал сеанси с покойната принцеса Даяна, твърди, че е способна да общува с мъртви знаменитости. "Посещавали са ме много известни личности по една или друга причина, сред които: Джон Ленън и Елвис Пресли." сподели Тарона Хокинг. Екстрасенката обясни, че не се интересува от това дали са били известни личности през живота си и помага на всички добронамерени духове, които я потърсят.

Тарона представя себе си като "емоционален лечител, медиум, терапевт, автор на книги" и твърди, че е помогнала на стотици изгубени души.

"Мерилин дойде при мен, защото знаеше, че аз мога да й помогна в прехода към по-високо измерение". Сексимволът Мерилин Монро знаела за комерсиализирането на смъртта й и била на мнение, че ако беше доживяла до 80 години, нямаше да остане в историята и да бъде запомнена, заяви медиумът.

"Лесно забелязвам повредената аура на някои знаменитости, която им пречи да се издигнат духовно. Има и такива, които са енергийни вампири и черпят от енергията на своите почитатели. Това е и причината да се чувстват толкова заредени след коцерти на живо." заяви екстрасенката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !