Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Донатела Версаче стана лице на "Живанши"

отпечатай новината

30.04.2015 10:25 | Видян 1605 пъти

Донатела Версаче стана лице на

Донатела Версаче стана лице на новата рекламна кампания на "Живанши". Новината бе съобщена чрез Инстаграм от Рикардо Тиши, креативен директор на "Живанши". По-късно бе потвърдена и от самата Вирсаче. "Заедно можем да счупим бариерите в модата", написа в Туитър 59-годишната дизайнерка.

Донатела е сестра на Джани Версаче, основател на едноименния моден бранд. Джани бе застрелян от ревнив любовник през 1997 г. в Маями. След гибелта му компанията бе оглавена от Донатела, която с течение на годините продаде по-голямата част от дяловете си, оставяйки си 20%.

Донатела Версаче беше една от първите в модния бизнес, предприели рекламни кампании с участието на знаменитости, които допреди това не са се изявявали като професионални модели. По покана на Донатела лица на "Версаче" са били Мадона, Дженифър Лопес, Деми Мур, Кристина Агилера.

Напоследък Донатела се сближи с Лейди Гага, като двете нерядко прекарват заедно уикендите си. Под ръководството на Донатела "Версаче" разшири бизнеса си и извън модата, откривайки курорт в Австралия и хотел в Обединените арабски емирства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !