Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кремена Халваджиян изработи повече от 100 костюма

отпечатай новината

30.04.2015 17:18 | Видян 1094 пъти

Кремена Халваджиян изработи повече от 100 костюма

Повече от 100 костюма ще бъдат изработени от екипа на Кремена Халваджиян за мега продукцията „Рибарят и неговата душа”, чиято премиера е на 19 май от 19.00 часа в зала 1 на НДК. Поп-операта е изцяло авторски проект и се продуцира от „Шака Зулу Студио”. Написана е по едноименната приказка на Оскар Уайлд.

На сцената на зала 1 на НДК ще излязат над 100 артисти от различни сфери на изкуството - симфоничен оркестър и поп-рок бенд, балет в неговите най-разнообразни форми, хор и солисти.

Актьорът Ненчо Балабанов зрителите ще видят в образа на влюбения рибар, Весела Бонева e русалката, певицата Амалия Ненова ще е душата на рибаря, Мариана Попова - магьосницата, оперният изпълнител Стефан Владимиров влиза в ролята на Отеца, актьорът Димо Алексиев ще изиграе Оскар Уайлд; със специалното участие на Джони Илиев. Композитор на спектакъла е Минко Ламбов, автор на текстовете на песните и либретото е Анна Топалова, която е и режисьор на проекта.

Рибарят Ненчо Балабанов и красивата русалка Веси Бонева ще бъдат специални гости на водещите на предаването „Господари на ефира” утре, 1 май, от 23.00 часа по Нова телевизия.

Някои от приказните костюми за спектакъла „Рибарят и неговата душа” ще бъдат произведени ръчно от екипа на Кремена Халваджиян, поради изключителната сложност на отделните елементи и детайли. Стилистите ще се опитат да пресъздадат максимално точно съществата, обитаващи морскоро дъно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !