Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Кейт роди!

отпечатай новината

02.05.2015 11:37 | Видян 3978 пъти

Кейт роди!

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди момиче. Това съобщи РИА Новости, без обаче да съобщава подробности засега. Информацията е потвърдена от двореца Кенсингтън. Засега не е ясно как ще бъде кръстено детето.

Новината беше обявена и от кралски вестоносец пред болницата "Сейнт Мери". За херцогинята се грижи същия медицински екип, както при първото й раждане през 2013 година.

Според английските медии терминът на Кейт е бил миналия четвъртък - 23 април и след като бебето се е забавило, лекарите решили да предизвикат раждането. Принц Джордж също се роди с 3 дни закъснение през юли 2013 г. Тогава херцогинята понесе много добре естественото раждането и бе изписана заедно с бебето след по-малко от 2 дни след появата на първородния син.

На 29 април се навършват 4 години от сватбата на Уилям и Катрин, което предизвика множество спекулации за това, че щастливите родители искат да празнуват двоен празник - раждането на второто им дете и годишнината от брака. В Лондон започнаха да чакат щастливата вест за новото кралско бебе още сутринта във вторник, след като полицаи с кучета започнаха да претърсват района около болница „Сейнт Мери", където се намира луксозната родилна зала за кралските особи. Ползването й струва 22 хил. долара, но семейството на Кейт и Уилям плаща с 10 процента по-малко като отстъпка за второ раждане на същото място.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !