Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Николета преследва Гришо

отпечатай новината

08.05.2015 10:41 | Видян 3437 пъти | Гласували 1

Николета преследва Гришо

Николета Лозанова има нова фикс идея - да вкара в леглото си най-актуалния в момента наш спортист Григор Димитров. За целта плеймейтката се е втурнала да го преследва, като посрещането му на летището в София преди десетина дни като служебен ангажимент имало за цел да подсигури и личния й допир до тенис звездата, твърдят близки до моделката. Тя дори сама предложила на екипа на „Папараци" да организират папарашка гонка на спортиста.

Пловдивчанката заръчала на папараците си след това да й дадат пълен отчет кои места посещава тенисистът, за да може и тя уж случайно да се появява на тях и току виж го прихванела в мрежите си. Николета отишла да причаква Гришо в няколко заведения, едното от които известен ресторант в центъра на София, научи „Всеки ден". За съжаление обаче не уцелила момента и й хрумнало идеята да издири телефонния му номер. Обърнала всичко, за да го намери и търсенето й този път се увенчало с успех. Като за начало му изпратила мило съобщение, в което възхвалявала успехите му, а за финал завършвало с покана за среща и инициалите й - Ни Ло.

„Ако ме харесва, сам ще се досети, че съм аз", наивно разсъждавала брюнетката. „Когато откри номера му, скачаше от радост и се допитваше до няколко свои приятели какво да му напише, за да не е съвсем директна, че иска да се видят. Но след като му писа, той само й отговори с „Благодаря" и нищо повече", разказват от обкръжението на бившата на Валери Божинов. Това обаче не бил единствения й SMS, изпратен към Григор, към момента тя го засипала с поне десетина, които оставали без отговор. „Сигурно се притеснява да не го изпробват", предполагала Лозанова липсата на интерес от страна на спортиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !