Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Руслан Мъйнов стяга къщата си

отпечатай новината

14.05.2015 09:28 | Видян 1904 пъти

Руслан Мъйнов стяга къщата си

Руслан Мъйнов прави пролетен ремонт на къщата си в Орландовци, която купи само преди 2 години, научи „Всеки ден". След като пукна пролетта, комикът се уверил с очите си, че старото строителство не е толкова добро и надеждно, колкото са митовете за него. Мазилката на външните стени се напукала и започнала да пада, а покривът пък протекъл от дъждовете и наводнил тавана.

За обновяването на имота си Руслан решил да се погрижи сам самичък, без да използва услугите на строителна фирма или майстори. Именно поради тази причина във всяка свободна минута Мъйнов може да бъде видян да носи вар, цимент или някаква друга нужна му посуда за ремонта. Навремето звездата от „Комиците" си патил от пишман майстори, които само му взели парите, но не свършили никаква работа.

„За хората на изкуството се говори, че ръцете им са вързани, но с мен не е така. Освен интелектуален труд много ме бива и сам да си върша всякакви неща в домакинството - чешмата мога да сменя, кранчета оправям, брави, черчевета - всичко!", споделя актьорът от „Столичани в повече".

За козметичните промени по дома си в момента разходите му възлизали приблизително на 10 000 лева. Мъйнов разчитал на спестяванията си, заради което купувал все висококачествени продукти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !