50-те най-добри ресторанта в света...

50-те най-добри ресторанта в света току-що обявиха...

Майка предложи на 26-годишната си...

Жена предложила да износи детето на 26-годишната си...

Валери Божинов на сухо от 2 месеца

отпечатай новината

14.05.2015 12:10 | Видян 1988 пъти

 Валери Божинов на сухо от 2 месеца

Футболистът Валери Божинов не е правил секс от близо два месеца. Нападателят, който се завърна в националния ни отбор, е на сухо, откакто се раздели с плеймейтката Николета Лозанова, научи „Всеки ден" от приближени до Валери. Светска двойка №1 на България не дели една спалня от края на февруари месец.

„Той не иска и да погледне друга, откакто разбра за изневерите на Николета. Казва, че Лозанова не е била истинска и иска коренно да промени типа жени, с които се вижда", издават информаторите ни.

Според феновете на голаджията раздялата му с водещата на „Папараци" се е отразила повече от добре на ритащия в италианския „Тернана" футболист. Валери, който вече е в процес на развод, е много по-различен от преди, издават приятелите му. След като се откъсна от нея, той започна да отделя повече време на двете си деца - Валери-младши и Никол, на кариерата си и се сдобри с бившата си половинка Алисия, с която от години бе в лоши отношения.

„Божинката е нов човек. Радва се на свободата и децата си, а въобще не мисли за жени в момента. Тези, които се изкарват негови любовници по медиите, си правят реклама на негов гръб", коментира колега на футболиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !