Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Новата на Роналдо минала през Берлускони

отпечатай новината

26.05.2015 10:47 | Видян 1641 пъти

Новата на Роналдо минала през Берлускони

Звездата на „Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо си има нова изгора, гръмнаха световните таблоиди. Засуканата италианка Алесия Тедески от известно време топли леглото на португалеца. 24-годишната мацка определено е на „ти" с футбола. Красавицата е минала през няколко футболисти, а сред бройките й е и синът на бившия премиер на Италия и шеф на „Милан" Силвио Берлускони - Лудижи.

Кристиано бил луднал по новата си изгора и вече дори не споменавал бившата си Ирина Шейк, пишат в Испания. След раздялата с рускинята в началото на годината той смени доста мацки, но те бяха просто еднодневки в богатата му колекция от жени. Връзката му със знойната италианка Алесия Тедески обаче била доста по-сериозна.

Той я поканил да гледа гостуването на „Реал" на „Ювентус" в Торино (2:1 за италианците) от Шампионската лига и след мача двамата отишли да се гушкат в луксозен хотел. Красавицата била на линия и в Мадрид за реванша (1:1), а после утешила португалеца, който бил ядосан заради отпадането. Като я видял обаче, веднага му светнали очите и забравил за неволите на терена.

На Апенините Алесия има славата на мъжемелачка, но според жълтата преса на Роналдо не му дремело за миналото й. Всъщност Тедески е навъртяла сериозен километраж с футболисти въпреки крехките си 24 години. Алесия е била с бившия нападател на „Милан" и „Рома" Марко Бориело и швейцарския национал Блерим Джемайли, както и със сина на бившия национален селекционер на Италия Марчело Липи - Давиде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !