Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ливанец води Бони пред олтара

отпечатай новината

28.05.2015 09:25 | Видян 1857 пъти

 Ливанец води Бони пред олтара

Фолк певицата Бони най-после ще се види в булчинска рокля. Въпреки че има дъщеря от предишна връзка, ромската перла никога не е стигала до олтара. Сега е на път да го стори, защото има официално предложение за брак от приятеля си Раби - заможен ливанец. Това е татуираният мъж, който участва в последния клип на изпълнителката.

С бизнесмена са заедно от 4 години, но до момента пазеха в тайна връзката си. Мъжът до певицата, който е доста по-млад от нея, доскоро не искал публичност, защото не се чувствал комфортно, когато е под светлините на прожектора, споделя Всеки ден. Въпреки това темпераментната дива успяла да го навие да се снима в най-новия й видеоклип „Няма кой".

„Трудна задача беше, но успях. Поотпуснахме го и видеото стана много хубаво", обяснява изпълнителката. Приближени до нея издават, че в последните години именно той е човекът, който подпомага кариерата й. Фолк звездата не крие, че любимият й, колкото и дашен да е, също е и голям ревнивец - нещо типично за арабин.

„Отношенията ни са доста сложни, тъй като той иска нещо от мен, което аз не съм готова да му дам - да намаля до минимум участията си в нощните клубове", коментира Бони. Самият Раби, който даде интервю за светско списание, отрече да й е поставял ултиматум.

„Бони по принцип е малко импулсивна. Говори някакви неща, после съжалява, че ги е казала. Нещата не стоят точно така. В една сериозна връзка, ако двама човека се обичат, няма начин да няма търкания. Ние се ревнуваме, защото се обичаме. Бизнесмен съм и при нас нещата не са като в шоубизнеса", обясни ситуацията ливанецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !