Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Le Mouettes красива почивка

отпечатай новината

29.05.2015 09:51 | Видян 2535 пъти

Le Mouettes красива почивка

Вила на 2 века с общо 28 стаи и апартаменти с наистина частен плаж, комбиниращ златен пясък и скали, с басейн в ретро стил в градината, с огромни тераси и на ресторанта, и на бара, и на спа-то над приказен залив с море, комбиниращо по уникален начин цветовете на изумруд, смарагд и онова, което като камък наричат аквамарин. Тишина, спокойствие, фанстастична храна. Ето това е почивка, когато човек хем се чувства като у дома си, хем е на ризлично, при това приказно място.
Най-добрият хотел на Аячо и вероятно на цяла Корсика е членът на веригата Châteaux & Hôtels Collection, l'Hôtel**** Les Mouettes. Сградата е построена през 19-ото столетие, а малко повече от век вилата над морето работи като място за настаняване на туристи. Оттогава е на върха в Корсика.

От 2006 г. е взет и е реновиран от фамилията Пиери, които превръщат обекта и в съвременно екипиран комплекс. На десетина – петнадесет минути пеша от сърцето на Аячо – независимо дали го броите откъм яхтеното пристанище, откъм цитадеталата или откъм централния площад, на 15 минути с кола от малкото и приятно летище на града, локацията е просто идеална, защото дава началото на плажно-вилната зона покрай морето.
И много важно – панорамата е една от най-прекрасните при такава яка конкуренция в района на столицата на този чуден остров, родил Наполеон на седем минути пеш от хотела.
На влизане покрай металната порта досами шосето, гордо наричано булевард Люсиен Бонапарт по името на един от братята на споменатия вече френски император, правят впечатление табелките, символизиращи признание за хотела. Стига само погледът към 3 от десетината – тези на

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !