И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Мис Кучкова и Златка Димитрова скочиха срещу насилието над деца

отпечатай новината

01.06.2015 10:55 | Видян 2331 пъти

 Мис Кучкова и Златка Димитрова скочиха срещу насилието над деца

Над 100 прекрасни дами и господа се събраха вчера, 31 май в „Парадайс център“, за да направят най-масовия скок с Канго Джъмпс обувки у нас.

Скокът е символичен начин да кажем -  Не на домашното насилие срещу деца и  Не на агресията на родителите към децата. Инициативата е част от информационната кампания на QWS – Queen without scars – за борба и превенция с домашното насилие, лице за България, на която е Мариана Маринова - Мисис България 2007. Със събраните средства от всеки един билет ще се  подпомогне Кризисния Център „Вяра Надежда и Любов“ за деца жертви на домашно насилие и трафик!

В ролята на водеща бе очарователната носителка на титлата Мисис България 2003 - Маги Желязкова, която подкрепи кампанията в навечерието на Деня на детето 1-ви юни и броени дни преди Международния ден за защита на деца жертви на насилие и агресия 4-ти юни.

В кампанията се включиха и популярните напоследък Елена Кучкова, Зорница Линдарева, фолкпевицата Джорджия, Ива Екимова, Златка Димитрова, Мис Силикон - Гергана Райчевска. Събитието се организира от Сдружение Мисис България с подкрепата на Мисис баба, Лейди България и Мисис Дама на годината, които се обединяват в борбата срещу домашното насилиер, пише Blifе.


Благодарение на  Kangoo Club Bulgaria, които организираха различни клубове по канго в името на една благородна идея всички да направят един  символичен рекорден скок  срещу домашното насилие. Организаторите  благодарят  на всички, които подадоха ръка, за да се реализира благородната инициатива, в лицето на Парадайс център, Кангу клуб България и Канго Джъмпс, Фитнес Пулс, Академика, Нео Клуб Нова Варна, Би Шейп, Плей спорт, Вива клуб  – Перник, Релакс, Тенис клуб  МАЛЕЕВИ и разбира се на 1 Meter Chocolate Bilyana Exner че прегърна инициативата , както и за подкрепата на Magic White, Oxette Bulgaria, Janina - пасти за зъби .

Рекорда е възможен само тогава , когато ни обедини една цел!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !