Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Връзки е най-свежият бг сериал

отпечатай новината

04.06.2015 09:01 | Видян 2260 пъти | Гласували 2

Връзки е най-свежият бг сериал

След толкова маниящина на екрана и в навечерието на поредния измъчен сезон на Под прикритие, доживяхме да видим нормален и дори забавен български тв сериал. Стартът на Връзки се оказа приятна изненада.

бТВ се възползва от финансовия крах на ТВ7 и взе продукцията почти финализирана. Чувство за хумор, хубава картинка, актьори, които не преиграват и - с малки мьекащи изключения - се справят с шарените образи с лекота. Плюс еротичните сцени на невероятната Яна Маринова. Какво повече му трябва на човек?!

Готино е да бъдат вземани на подбив комплексите на съвременните "нашенци" - незнайно откъде появилият се снобизъм, менте богаташите, които реално нямат пари, претенциозните места, които приличат на излезли от 80-те, хормонът, който удря като бомба със закъснител и какво ли още не...Даже прекаленият продъкт плейсмънт почти не дразни.
Прекрасно е да се преоткриват артисти от ранга на Анета Сотирова - една от най-несправедливо подценените звезди на България. Както и пред очите ни да се раждат нови звезди - вижте дебютиращите момичета от Връзки...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !