Плашещата битка на Уилям и Кейт...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат нито „волята, нито...

Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Симеон, Аврам и Стефан пътуват и готвят из цяла България

отпечатай новината

04.06.2015 10:39 | Видян 1597 пъти

Симеон, Аврам и Стефан пътуват и готвят из цяла България

Първият MasterChef на България - Симеон, Аврам Големечков и Стефан Стефанов започват общ кулинарен проект. Той ще бъде  "Гурме на колела". Неговата цел е готвачите да достигнат по-близо до своята публика като тримата ще обикалят цяла България. Това съобщи самият Симеон Червенков в "Преди обед".

Планината трябва да отиде при Мохамед. Скоро нека да очакват нещо като гурме MasterChef по поръчка, каза той за своето ново начинание, което ще осъществи заедно със своите приятели и конкуренти от предаването.

"Ще започнем от някъде - дали ще е първо във Варна, Бургас, Габрово", каза той и уточни, че тримата тепърва ще уточняват подробности около съвместната им работа.

"В първия етап от състезанието бях изключително разколебан. Когато видях роднините, приятелите, капачките на краката ми омекнаха, ръцете ми трепереха", каза Симеон, непосредствено след голямата победа. Не бих казал, че има рецепта за успех. Държах се с всички приятелски, достойно. Мисля, че това беше крачката към успеха, коментира още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !