Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Задава се 4 месеца „Биг Брадър"

отпечатай новината

04.06.2015 12:07 | Видян 2044 пъти

Задава се 4 месеца „Биг Брадър

Истинска битка на риалити шоута се задава през септември, когато ще бъде дадено начало на новия телевизионен сезон. От Нова тв даже се изхитриха, като вкараха в програмната си схема извънредно издание на „Биг Брадър", пето поред, тъй като преди това продуцентите залагаха главно на „ВИП Брадър". Новите обикновени съквартиранти ще обитават Къщата в Нови Хан от 15 август, но само за месец, научи вестник „Всеки ден". Веднага след това тръгва и ВИП изданието на шоуто, за което вече текат трескави преговори с популярни личности.

Поради големия интерес на миналия „ВИП Брадър" тази година продуцентите са се нахъсали да привлекат отново звезди от ранга на Йорданка Христова и Евгени Минчев. Шоуто ще трае както обикновено - два месеца, а веднага след това стартира и „Биг Брадър Ол Старс" за един месец. Масовата атака на „Биг Брадър" ще продължи общо 4 месеца, което е рекордно дълго време за риалити формат, излъчван в родния ефир.

Конкурентната телевизия Би Ти Ви също се готви за ударен сезон. Засега обаче е известно само, че медията ще излъчва от септември „Фермата", в което ще се състезават 15 ентусиасти. В продължение на три месеца на тях ще им се наложи да живеят без нито едно от удобствата на модерния живот - течаща вода, канализация, електричество, модерни комуникации и дори основни тоалетни принадлежности, без които съвременният живот би бил немислим. Голямата награда за най-издръжливия фермер е 100 000 лв.

С подобен на този формат се очаква да цакат от Нова телевизия. Вече вървят рекламите за предаването „Фермер търси жена", което вървеше преди близо 4 години по същата медия. Вторият сезон ще създаде незабравими моменти на десет фермери, които ще могат да изберат между толкова дами, които евентуално ще завоюват сърцето им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !