Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Дарина, защо излъга?!

отпечатай новината

09.06.2015 10:14 | Видян 2622 пъти

Дарина, защо излъга?!

Дарина Павлова успя да предизвика скандал дори и след края на участието си като жури в „България търси талант". Вдовицата на боса на „Мултигруп" Илия Павлов разгневи зрителите на Би Ти Ви заради обещанието си да дари хонорара си от шоуто, което обаче така и не е изпълнила, пише в."Вестник ден". Още в началото на риалити формата феновете му бяха бесни, че именно милионерката Мадам Мулти е избрана от продуцента Слави Трифонов да прибере петцифрена сума. Според мълвата Дарина е получила 50 000 лева за ангажимента си. „Коя е тая, че да взима толкова пари, за да раздава оценки в ефир?! Тя няма никакъв талант!", беснееха зрителите.

Заради многобройните коментари по повод парите, които ще вземе, Дарина в крайна сметка обяви, че ще ги дари. Тя заяви, че каузата, на която ще предостави сумата, ще е свързана с талантливи деца, каквито с колегите й от риалити шоуто се опитват да намерят. До края на предаването тя уж трябваше да си избере фаворит и да каже кой ще получи хонорара й, но това така и не стана. Това се оказа много грешен ход от нейна страна и предизвика вълна от недоволство сред зрителите, които изригнаха срещу Дарина, а и срещу продуцента Слави.

„Излъгаха народа! Просто хвърлиха прах в очите на хората! Дарина, къде са парите? Пак ли говориш само празни приказки и измами народа? Слави да каже колко ти е хонорарът и кой в крайна сметка го взе. Иначе и той, и тя сте лъжци", недоволстват във фейсбук и в страницата на шоуто зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !