Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Роксана пребита

отпечатай новината

17.06.2015 12:08 | Видян 4099 пъти

Роксана пребита

Преди седмица фолкзвездата Роксана се показа с посинено око пред своите почитатели.

Роксана побързала да се оправдае по време на участията си, че „случайно се била ударила във вратата у тях”. Източници на "ШОУ", станали свидетели на променения вид на певицата, коментират, че цялата й физиономия е била изкривена.

Изпълнителката на Селфи не била в кондиция, говорила несвързано, а очите й през цялото време били насълзени.

Клюкари от фолксредите злословят, че съпругът й Калин често й посягал. Те са на мнение, че синините на снимката може да са дело на силния юмрук на мъжа на певицата. Според мълвата Калин неведнъж хващал любимата си „в крачка”, след което я „превъзпитавал”.

През изминалата седмица Роксана се е сблъскала с още една неприятна случка. Жената на нейния брат Радослав, който също бе участник в Гласът на България, е избягала, пише още изданието.

Цялата рода се втурнала да търси момичето. Рокси ревнала на свои близки, че търсят булката на Радо, тъй като брат й е изпаднал в нервна криза. Талантливата изпълнителка често пренебрегва кариерата си и личния си живот за сметка на родата, които се издържат основно от участията й.

Но поканите от заведения рядко намалели и Роксана изкарвала прехраната си единствено от циганските сватби, на които пее в чужбина. За да предизвика отново масов интерес към себе си, младата звезда е записала дует със сръбския изпълнител Милош Вуянович, научи Blife.

Те се доверяват на композитора Йорданчо Василковски-Оцко, който стана за смях пред България и света с наглата кражба на песни от други страни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !