30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

INSOMNIA 2015 - 24-часово парти безсъние!

отпечатай новината

17.06.2015 16:15 | Видян 915 пъти

INSOMNIA 2015 - 24-часово парти безсъние!

Тази година INSOMNIA се завръща в райския залив, откъдето започна с незабравимото парти с John Digweed, Sven Vath и Josh Wink - плаж “Перла” край Приморско. Специалните гости на фестивала традиционно са горещи и актуални имена, които вече са част от значимите техно лейбъли и от програмата на големите елетронни клубове и фестивали по света.

След като изпратихме миналото лято с незабравимия сет на един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света - Alan Fitzpatrick, той се завръща в разгара на настоящия сезон, за да представи най-новата си продукция, както и глобални хитове, като The Tetra, In The Beginning, Always Something For Nothing и Skeksis. Ключово име в каталога на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли, като My Favorite Robot на James Teej и Quartz Records на Paul Ritch, Fitzpatrick е сред известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния.

Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път - изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха. Той е много повече от техно продуцент и ремиксите му на песни на вокалистката на Moloko Roisin Murphy, на хаус легендите Pirupa и Cari Golden го доказват по безапелационен начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !