Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Кали прекалява с алкохола

отпечатай новината

18.06.2015 10:34 | Видян 1861 пъти

Кали прекалява с алкохола

Фолк певицата Кали се пропи. В ранния съботен следобед изпълнителката стана център на внимание в популярно столично заведение, където, прилично почерпена, брюнетката се заяждаше със сервитьорка на висок глас.

Чашите с бяло вино очевидно бяха в повече на чалга изпълнителката, която с подут от пиене в жегата език се развика на келнерката за пресолена салата. Кали успя да привлече погледите към себе си още с появата си в ситуираното по пешеходната зона на столичния булевард „Витоша“ заведение. Тя бе в компанията на две свои приятелки, които, уж седнали за обяд, пресушиха 3 канички с бяло вино, видя с очите си репортер на „Всеки ден“. Женската компания очевидно не се притесняваше от горещината навън и ранния час, заради което стабилно наливаше от дионисиевата напитка в чашите си.

Алкохолът обаче бързо дава и своето отражение върху визията на пайнерската звезда. В последно време цялото й тяло е подпухнало, а под очите й се мъдрят огромни тъмни торбички, които никакъв грим не може да прикрие, освен гигантски слънчеви очила. На този етап Кали не си признавала, че има проблеми с алкохола, дори след като на няколко пъти вдигнала пиянски скандали в семейството си. Певицата се карала на децата си, като дори си позволявала и да им посегне. Приятелят й Владимир също не оставал неподминат от гнева на Кали в делириум, която го строявала все едно тя е мъжът в къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !