Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Кристо със стая за секс като в 50 нюанса

отпечатай новината

23.06.2015 10:53 | Видян 1542 пъти

Кристо със стая за секс като в 50 нюанса

„След като гледах филма си купих един комплект камшици. Даже оборудвах цяла стая, подобна на тази на героя от филма. Стаята в момента е в бял латекс, пише Билайф.

Направо не мога да повярвам колко момичета си постнаха снимки със сцени от филма, когато излезе. Сигурно са скочили продажбите на специфичните аксесоари.” – това призна самият рапър пред Ирена Григорова в предаването „Преди обед”.

Именно филмът „50 нюанса сиво” вдъхновил Кристо да направи хита „No Mercy”, който разби музикалните класации. В клипа към парчето участва и половинката му Кристин, с която след кратка раздяла, отново са заедно.

„Двамата имаме татуирани пистолети – символ на това, че застреляхме сърцата си от любов” – призна Кристо в предаването на Деси и Сашо и допълни, че е изключително лоялен и когато е с една жена, той й е верен. Рапърът смята, че лоялността трябва да се преподава в училище.

Пред камерата на „Преди обед” Кристо разкри и новата си страст – разработката на собствена линия бижута. Създателят на песента „Аз мога” сподели, че е подкрепил победителя в „България търси талант”, Пламен, защото е уверен, че хората, които имат силен дух, независимо, че са порязани от съдбата трябва да бъдат насърчавани.

Рапърът с добро сърце дори намекна, че обмисля съвместен проект с талантливият танцьор и безспорен таланат на България – Пламен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !