Десният човек като иска да кара...

Когато десният човек иска да кара колело - кара. Когато...

София - първата европейска столица с...

София - първата европейска столица с алеи за контейнери:...

Кубрат с тайна любовница в Гърция

отпечатай новината

24.06.2015 09:13 | Видян 3349 пъти

Кубрат с тайна любовница в Гърция

От години в се шушука за изневерите на боксьора Кубрат Пулев, както и за разделите му с фолк певицата Андреа. Засега обаче двойката успява да устиска фронта, демонстрирайки вечната си любов, планове за сватба и създаване на свой наследник. В действителност обаче щастливата им приказка е изпълнена със сериозно препятствие и това е гръцка хубавица на име Клеопатра, пише в. Всеки ден.

Макар и гъркините да не се славят с особената си красота, тайната любовница на Кобрата била мацка, та дрънка, твърдят малцина, които са я виждали. Отношенията си с дамата, кръстена на древната владетелката на Египет, спортиста усилено крие под завивките. За прелюбодействието му знаят само брат му Тервел и няколко близки приятели.

„Двамата се виждат при изключителна дискретност. Той я навестява у тях и избягват да излизат заедно по заведения, защото веднага ще предизвестят връзката си", издава човек, близък до Кобрата. За дамата не се знае особено много, освен, че е брюнетка, на възраст около 32 и по професия е фризьорка, но не я практикува. „Запознаха се в период, когато Кубрат се беше разделил за кратко с Андреа, а след като се оправиха, той не успя да сложи край на извънбрачните си отношения", разяснява щрихи около любовницата на боксьора източник на „Всеки ден".

От обкръжението на Андреа не крият, че тя е наясно с похожденията на любимия си, но преглъща горчивата истина. Темата за изневерите му била табу и се избягвала, когато спортиста реши да отиде при другата си жена. В същото време русокосата изпълнителка отказвала да си търси нов мъж, който да й е верен и да я носи на ръце. Причината била, че е обсебена от Пулев и не може да погледне към друг, твърдят запознати.

„Кубрат е изключително властна натура и не позволява да му се качват на главата. Затова и Андреа избягва да влиза в спорове и кавги с мъжът си. Приела е, че това е неговият начин на живот и същевременно тя си има своя - кариерата на певица", коментират близки до фолк дивата. Изпълнителката била желязна като професионалист, но уви, в личния си живот е тази, която остава да бъде водена за носа и командвана. „Заслепена е и упорито вярва, че са един за друг, че Кобрата е нейният мъж. Но самият факт, че все още не я е завел пред олтара, говори достатъчно - той просто не иска да се обвързва по-сериозно с нея", разясняват ситуацията в отношенията между Пулев и Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !