Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тайните излизат наяве във финалния епизод на Връзки

отпечатай новината

24.06.2015 17:30 | Видян 2315 пъти

Тайните излизат наяве във финалния епизод на Връзки

Утре вечер от 21:30 часа в последния епизод на „Връзки” по bTV, „идеалното” семейството с объркани глави и сърца, след месеци на тайни, лъжи и престъпления от любов, става като всички останали. Дали героите ще изберат раздялата и живот с  нов партньор или ще направят усилие да поправят грешките си в името на децата?

Панов ще заподозре Ясмина в коварна схема за съсипване на връзката му с Мика.  Сексоложката ще опровергае съмненията му в телевизионно интервю пред Митко Павлов, с което същевременно ще изплаши сериозно женения си любовник. Отчитайки жертвите, които е направила за Тони, тя ще потърси компенсация и сигурност за бъдещето си.

Изтощен от напрежение, брачният консултант ще признае на жена си за връзката с друга, но ще остане изненадан от нейната реакция. Ясмина ще се срещне със законната му съпруга, която ще изтъкне категорични аргументи в полза на раздялата им. Но това няма да е най-тежката среща за Тони. Историята ще се повтори, а след един семеен празник и голяма финансова загуба, той ще вземе съдбоносно решение, което ще изясни картината за всички.

Междувременно Дара ще бъде публично унижена с девственността си и ще предприеме смел ход, за да реши проблема веднъж завинаги. Но в природата има баланс –едни губят неща, други ги намират. И докато решението й влиза в дома на „идеалното” семейство, Лия ще излезе от офиса на продуцентите на новото си гадже с ... роля в сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !