Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Катето Евро рекламира комбинизони през соца

отпечатай новината

02.07.2015 12:00 | Видян 5357 пъти

Катето Евро рекламира комбинизони през соца

Фен и близък приятел зарадва Катето Евро с нейна фотосесия от 1977 г. "А бяхме млади!", написа й Юлиян Балевски.

"Еее, Юли, ти ме разби! Даже аз не си спомням тези снимки", отвърна му младата баба, която в момента прави фотосесии единствено с внучката си Катерина. Снимките са публикувани от сайта socbg.com, с кратка биография на актрисата:

Катерина Евро е първата дама от модния подиум, станала кинозвезда в България. А трамплин – култовият филм „Оркестър без име”. Усеща топлината на прожекторите едва на шестнайсет, когато се пробва като фотомодел в списанията „Лъч” и „Лада”. Следва скок на котешката пътечка и сериозни ангажименти като манекен на ЦНСМ в соцвремената.

„Тогава беше сложно с тоалетите. Нямаше нищо по магазините. Както други колежки, изчаквах дрехите да се поизпрашат по ревюта и ги купувах с отстъпка”, разправя Евро всеки път, щом стане дума за зората на кариерата й.

Дебютът й в киното е през 1978-а в „Чуй петела”. Четири години по-късно идва големият фурор с филма на Людмил Кирков „Оркестър без име” по сценарий на Станислав Стратиев. Зареждат се „Мярка за неотклонение”, „Равновесие”, „Третото лице”, „Три Марии и Иван”, „Забранено за възрастни”, „Брачни шеги” и т.н.

Първото Евро събличане е пред камерата на Виктор Чичов в „Оркестър без име” в сцена с Георги Мамалев, а последното засега в името на изкуството – за корицата на списание Eva през 2006-а. Сесията е месец преди да навърши половин век и за нея актрисата позира върху зрели домати. Още снимки на Катето Евро като млада може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !