Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Слави избира кой ще ни представлява на Детската Евровизия

отпечатай новината

04.07.2015 10:03 | Видян 1630 пъти

Слави избира кой ще ни представлява на Детската Евровизия

"Шоуто на Слави" ще избере с конкурс кое българче ще представя страната ни на Детската Евровизия в София тази година. Първият етап от кастинга започва тази вечер - 3 юли и ще продължи до 23 юли. 

Продуцентската компания "Седем осми" отново ще работи заедно с БНТ и бТВ за най-престижния детски песенен конкурс в Европа. Желаещите да представят страната ни могат да изпращат аудио или видео запис на свое изпълнение до „Шоуто на Слави".

13-тото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец" в столицата, пише Всеки ден.

България получи покана да организира песенния конкурс, благодарение на триумфа на Крисия, Хасан и Ибрахим на конкурса в Малта през 2014 г. Надпреварата се организира от Европейския съвет за радио и телевизия (EBU).

Според регламента участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на Детската Евровизия. Професионални български музиканти и композитори ще изберат най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. Представител на БНТ ще участва в избора.

В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави", победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване. 

Участникът, събрал най-голямо зрителско одобрение, ще бъде новият представител на България за Детската Евровизия 2015 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !