Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Софиянките вече се глезят с beauty секретарка

отпечатай новината

29.06.2015 12:06 | Видян 626 пъти

Софиянките вече се глезят с beauty секретарка

Всяка софийска красавица вече може да си има лична beauty секретарка. Новата мания бързо набира скорост, а момичетата споделят, че съветите на сътрудничката по красота АДЕЛ са безценни, пише в-к Новинар.

Всъщност това е нова онлайн платформа, която играе ролята на личен бюти асистент за всяка жена. Сайтът е www.adel.bg. Голям екип от специалисти стоят зад разработването на идеята, която се оказва изключително полезна за софиянките.

Всяка жена може да се обади на своята beauty секретарка и да я помоли да й запише час за определена процедура. Клиентите на АДЕЛ просто казват от какво имат нужда, сешоар, маникюр или педикюр, посочват удобното за тях време и ценовата категория.

Всичко останало върши секретарката. Тя звъни по салоните, пита фризьорките кога са свободни, намира оптималния вариант като съотношение цена - качество и удобство, записва часовете и след това съобщава на "шефката" къде и в колко часа трябва да бъде, за да се разкраси.

"В София има над 3000 места за разкрасяване. На всеки обаче се е случвало да реши да посети конкретна процедура, да отдели време за нея, но фризьорката или маникюристката да няма свободен час. Според нашето проучване в такъв момент хората започват да търсят салони на случаен принцип, които поне да са на удобно място. Това обаче неизменно води до изнервяне, загуба на време и навъртане на телефонни обаждания", споделят от АДЕЛ.

„Ето защо решихме да създадем услуга, която да улесни забързания човек в откриването на качествена разкрасителна процедура на удобно място и в удобно време. Същевременно да го накара да се почувства специален”, разказват от компанията.

Идеята на платформата АДЕЛ всъщност е да е посредник, с който всеки да може да се свърже по телефона или онлайн, за да поиска да му бъде записан час за разхубавяване.

Секретарските услуги са напълно безплатни, а оправните момичета, които всекидневно звънят по салоните, за да запазват часове за своите шефки, даже предлагат и отстъпки от цената на процедурите. Личните асистентки на столичните красавици си имат и работно време - те са на разположение от 9 до 19 часа всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

8 красиви дебели жени

Няма коментари към тази новина !