Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Жана Бергендорф: Не взимам наркотици

отпечатай новината

14.07.2015 13:00 | Видян 4496 пъти

Жана Бергендорф: Не взимам наркотици

През изминалата седмица Жана Бергендорф влезе в новините през полицейските хроники, заради битов скандал с приятеля й.  Вестниците изписаха безброй неща за кръв, марихуана, белезници, което си е запазена марка на поп звездите по света. Каква е истината певицата разказа ексклузивно пред предаването на Нова ТВ „Комбината“.

Тежка седмица беше?

Жана Бергендорф: Доста.

Как си сега?

Жана Бергендорф: Не много добре. Това, което се случи лично на мен ми действа като шок и чувството ми е малко парализиращо.

Извади ли те от равновесие?

Жана Бергендорф: Определено.

Какво се случи?

Жана Бергендорф: Направих грешка. Допуснах грешен човек до себе си в момент на слабост от моя страна и искрено съжалявам, че създадох толкова много проблеми  - медиите прекрасно го отразиха. Радвам се, че имам подкрепата на всички мои фенове и на моята компания Вирджиния Рекърдс, на която също създадох проблеми. Родителите ми са до мен неотлъчно и също ме подкрепят.

Разкажи ни какво се случи.

Жана Бергендорф: Не са открити наркотици в мен и не съм използвала такива, това е доказано с проба. Аз самата не мога да разбера какво се случи…

Имаше ли физически сблъсък?

Жана Бергендорф: Да.

Ти с нещо провокира ли го? Очакваше ли го?

Жана Бергендорф: Не. Не съм очаквала, че ще стигне до там по никакъв начин и по никакъв повод. Ако човек може да предрича това, което ще му се случи не смятам, че ще поеме по този път. Ние хората сме доста неузнаваеми понякога и очакванията не трябва да бъдат много високи.

Лео ти е близък, случвало ли се е и друг път?

Жана Бергендорф: На мен лично ми е много болно от това, което се случва. Аз не съм на себе си. Трудно ми е да коментирам това нещо и не знам как аз самата ще преживея това, за да го коментирам.

Толкова ли неща излязоха извън контрол?

Жана Бергендорф: Малко ли е това, което се случва? Изкарват ме наркоманка, изкарват ме майка, която взима наркотици пред детето си. Пишат, че детето ми е било взето, а това абсолютно не е истина. С мъжът ми Стефан се разделихме наскоро по простата причина, че първо работата и на двамата ни е далеч един от друг, второ – друга култура са, други разбирания. Но имам един верен приятел и той се казва Стефан Бергендорф. Знае за абсолютно всичко, адски много ме подкрепя и за мен няма нищо по-хубаво от това.

Може ли да се каже, че тази случка те е заварила в слаб за теб момент?

Жана Бергендорф: Да. Всеки човек си има неговите слаби моменти.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !