Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Порасналите деца на звездите превземат Instagram

отпечатай новината

15.07.2015 17:12 | Видян 2839 пъти

Порасналите деца на звездите превземат Instagram

Децата на някои световни знаменитости сами по себе си се превръщат в звезди, особено в социалните медии.

Някои от най-очарователните деца на известните личности от шоубизнеса, които буквално пораснаха пред очите на обществото, вече доказват, че крушата наистина не пада кой знае колко по-далеч от дървото.

Сред тези звездни наследници са красивата дъщеря на Рийз Уидърспун и Райън Филип - Ава, децата на Мадона, дъщерята на Майкъл Джексън - Парис, синът на Памела Андерсън - Брандън и др.

Някои от тези деца, които вече са тийнейджъри, се превръщат в модни икони, други започват работа като модели, трети тръгват по стъпките на своите родители в Холивуд и т.н.

Важното е, че всички те са хипнотизиращо готини и вече имат стотици хиляди и дори милиони последователи в Instagram, като например синът на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин.

Пример за перфектно наследени гени са децата на супермодела Синди Крауфорд - Пресли и Кая, които вече приличат на топмодели и са много известни сред връстниците си.

Вижте кои звездни наследници са се присъединили към социалните мрежи и редовно дават възможност на последователите си да видят по-отблизо техния бляскав живот.

Снимки на децата на звездите, които превземат интернет можете да видите в нашата Галерия!
Източник: dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !