Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Ивайла: Шашнах лекарите!

отпечатай новината

17.07.2015 11:43 | Видян 4886 пъти

Ивайла: Шашнах лекарите!

- Кой пръв те поздрави за рождения ти ден?
- Майка ми се обади от София, а Божидара ми написа страхотен есемес  още в ранните утрини. Тя е в чужбина; за втори път, откакто сме се появили на бял свят, няма да сме заедно на този ден, но...такъв е Животът. През уикенда ще заминем с дъщеря ми Рая за Франция и там ще празнуваме с близки приятели.
- Ще има ли голямо парти?
- Не... Знаеш ли, от година на година все повече оценявам нещата така: важното е да си щастлив през цялата година, важното е хората, на които държиш да са емоционално свързани с теб и в празници, и в делници...
- Кой беше най-шеметният ти рожден ден?
- 16 юли 2001 г., тогава се събрахме стотина приятели и стана голям купон. Това е годината, в която спечелих титлата "Мис България"...
- Къде те намирам сега?
- В Дубай, в офиса на голяма международна компания за имоти, където работя от май 2014-а... Много харесвам работата си! Като се обърна назад, си давам сметка, че годината от предишния ми рожден ден насам беше тежка, но поучителна.
- Пред очите на милиони зрители, ти претърпя ужасен инцидент в реалити шоуто "Къртицата" и после беше подложена на тежка операция... Как се чувстваш сега?
- Преди месец претърпях втора операция в София, за да ми извадят т.н.пирони от коляното. Да ти кажа честно, доста изненадах лекарите - възстанових се много по-бързо от очакваното. Това се случи благодарение на изключително добрите терапевти у нас и в Израел, благодарна съм много на моя рехабилитатор Галин, с когото ден по ден, с много усилия за раздвижване, проходих и даже отново тръгнах на високи токчета...

- Остана ли ти емоционална травма от жестокия инцидент?
- Бързо я преодолях! Получих подкрепа от адски много хора, даже непознати, които пишеха в социалните мрежи с топлота и съчувствие към мен.
Знаеш ли, аз съм такъв човек: изпитанията не ме сломяват, не ме карат да се самосъжалявам и да се затварям в себе си; просто ги приемам като уроци на Съдбата. Усещам, че след тази драма станах по-състрадателна към чуждата болка. Това е изстрадана съпричастност - знам, какво изпитват пострадалите, защото самата аз го преживях.
Да благодаря на Бога, вече съм в отлична форма!

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !