Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пускат втори балкон за концерта на Глория

отпечатай новината

22.07.2015 15:33 | Видян 4432 пъти | Гласували 1

Пускат втори балкон за концерта на Глория

Два месеца преди юбилейния концерт на Глория в НДК организаторите пускат в продажба втори балкон на зала 1, за да няма недоволни фенове.

На 30 септември примата на фолка ще чукне 20 години на сцена и вече усилено репетира с бенда на Дани Милев. Хореографията на спектакъла ще бъде поверена на формация „Етно ритъм”, а овации от първия ред певицата ще получи от колеги като Галена и Емилия.

”Емилия първа ми се обади да ме поздрави като разбра, че ще правя нещо толкова голямо. После от импресариото ни в „Пайнер” разбрах, че е звъннала и е казала: „Не, на този ден не искам планирани участия за нищо на света, защото ще бъда на концерта на Глория.”

Много е сладка и колегиална.”, похвали я пред signal.bg Глория. Тя е категорична, че от тук нататък ще залага на все по-семпли клипове, за да може публиката да оцени по достойнство качеството на песента.

„Аз не съм модел. Да позираш, да пърхаш с мигли, да се чудиш с каква коса и с колко скъпа рокля да си – свърши се тази. Малко трябва да дръпнем ръчната, да се върнем към лайв изпълненията, защото аз все пак съм певица, не съм циркаджия или модел”, обясни пайнерката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !