Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малък Тошко с младо гадже

отпечатай новината

04.08.2015 09:30 | Видян 1586 пъти

Малък Тошко с младо гадже

Колоритният Тодор Славков, който изчезна от публичното полезрение след финала на „Биг Брадър Ол Старс", е залюбил младо гадже. Синът на Батето бе видян от репортер на „Всеки ден" в компанията на красива девойка на не повече от 25 години. Двамата чакаха на една от столичните бензиностанции да бъде зареден автомобилът им. Той обаче не бе джипът, който Славков си спечели от „Големия брат" през 2014 г., а бе доста по-скромно возило. Колата бе раздрънкана „Шкода" на тийнейджърска възраст.

Докато чакаха резервоарът да бъде зареден с бензин, двамата с девойката се държаха доста мило и интимно един с друг. Тошко я прегръщаше и постоянно й говореше на ушенце и разказваше нещо явно забавно, защото влюбените гълъбчета не спряха да се заливат от смях. По багажа, който бяха натъпкали в автомобила, изглеждаше, че двойката заминава или на море, или на някаква друга по-далечна дестинация, научи Всеки ден.

Внукът на Тато се покри след края на „Биг Брадър" и дори се заговори, че е бил изпратен от приятели да лекува алкохолизма си в рехабилитационен център в чужбина. Докато бе част от риалити шоуто, той не спря да се налива с каквито спиртни напитки намери. Преди дни Малък Тошко пък изненадващо обяви, че може да се кандидатира за президент догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !