Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бионсе се барна в сандали за 280 хил. долара

отпечатай новината

05.08.2015 11:51 | Видян 1760 пъти

Бионсе се барна в сандали за 280 хил. долара

Нейният гардероб е пълен с рокли и дрехи, които са създадени само за нея от най-известните модни дизайнери, а сега към завидната си колекция Бионсе добави и сандали на стойност 280 000 евро, които планира да обуе за следващото видео към нова песен. Става дума за невероятно скъпи скандали, които са украсени с над 1310 диаманта и елементи от 18-каратово злато. За производството им били необходими близо две години, а само за поставянето на диаманти са били необходими три седмици.Дизайнът е прост — имат висок ток, каишка от диаманти около глезените и около пръстите, червени подметки и малка синя пеперуда от дясната страна. Производителят твърди, че са неразрушими и че са добра инвестиция, както и всяко друго бижу. Доказателство за това е и гаранцията, която дават от 1000 години.

Цената им възлиза невероятни 200 хиляди паунда, или около 280 000 евро. И това не е всичко - в същия десен можете да получите и сутиен и прашки. Разбира се, че Бионсе си купила и тях, така че за тях допълнително платила още 55 000 паунда.

"Нашите модели ги купуват богати дами от Русия, САЩ и Дубай, а в тях се чувстват като принцеси", казва собственикът на компанията Крис Шели и добавя, че тези обувки са едни от най-добрите, които са направили.

Моделът е изработен специално за Бионсе, а певицата вече успя да предизвика масов шок с покупката си. А дали моделът наистина си струва парите, ще се разбере тази есен, когато стартира и новия клип на певицата, в който тя ще носи сандалите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !